Forever - ingeclijsters.flp.com
INGE CLIJSTERS

INGE CLIJSTERS

Senior Eagle Manager

+32 (0)489 450 499

inge@linos.be

De Forever producten

Een uitgebalanceerde levensstijl gecombineerd met de natuurlijke (pure) aloë vera producten zorgen voor een optimale gezondheid, vitaliteit en een ultiem gevoel van welzijn.

Forever's scala supplementen en dranken, op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit ingrediënten gecombineerd met gezonde, evenwichtige voeding, biedt de weg naar een uitstekende gezondheid en welzijn. Met als voornaamste bestanddeel de vers geoogste pure aloë vera gel uit het binnenste van het blad.

 

Dranken - Geniet van de voordelen van aloë vera, we hebben de Forever Dranken in verschillende smaken met als belangrijkste ingrediënt de Aloe Vera Gel. Miljoenen gebruikers ervaren dagelijks de voordelen van deze dranken met pure aloë vera gel! Deze rijke bron van voedingsstoffen is de ideale aanvulling op een uitgebalanceerd voedingspatroon.

MEER INFORMATIE

Voedingssupplementen - Onze voedingssupplementen zijn gemaakt van de beste ingrediënten, geteeld en geoogst uit de beste bronnen en geproduceerd met de meest geavanceerde technieken. Een goede gezondheid begint met goede voeding. In onze hedendaagse levensstijl lukt het niet altijd om aan deze behoefte te voldoen. Het is dan ook van belang om de dagelijkse voeding aan te vullen met essentiële vitaminen en mineralen voor een optimale gezondheid. Met de voedingssupplementen van Forever kan dat.

MEER INFORMATIE

Bijenproducten - Maak kennis met de hoogstaande collectie bijenproducten van Forever. Niet alleen voorzien de bijen ons van een zoet amberkleurig elixer, maar zij staan ook aan de bron van een keur aan waardevolle samenstellingen. Ons assortiment bestaat uit Forever Bee Honey, Forever Bee Pollen, Forever Bee Propolis en Forever Royal Jelly met elk een eigen gunstige werking. Forever’s bijenproducten vormen de ideale aanvulling op aloë vera. Doe uw voordeel met deze combinatie van twee van de grootste gaven van de natuur.

MEER INFORMATIE

Forever F.I.T. - De weg naar een gezonde levensstijl is niet altijd makkelijk, maar een paar dingen zijn echt de moeite waard. Daarom hebben wij Forever F.I.T. voor u samengesteld. Vindt u het belangrijk om fit en op gewicht te blijven en regelmatig te sporten? Of bent u bezig met afvallen, op weg naar uw streefgewicht? Dan heeft het Forever assortiment u veel te bieden. Ontdek onze hoogstaande producten die u ondersteunen in een actieve en vitale levensstijl. Geniet van lekkere proteïne shakes en smaakvolle proteïnerepen. En profiteer van de voordelen van onze voedingssupplementen. Alles wat u nodig heeft om er beter uit te zien en u beter te voelen!

MEER INFORMATIE

Huidverzorging - Ontdek de innovatieve huidverzorgingsproducten van Forever. Het assortiment bestaat uit verschillende lijnen met milde producten voor gezichts- en lichaamsverzorging. De formules zijn grotendeels ontwikkeld op basis van aloë vera en versterkt met natuurlijke extracten. Geniet van heerlijke crèmes, rijke lotions, zachte cleansers en voedende maskers die helpen bij het hydrateren, verzorgen, reinigen en beschermen van uw huid. Forever huidverzorging is geschikt voor hem en haar en voor elk huidtype.

MEER INFORMATIE

Etherische oliën - Onze zintuigen werken samen om de perceptie van de omgeving te ondersteunen. Hierbij is de reukzin zonder enige twijfel het sterkste zintuig. Forever werkt zamen met een gepassioneerd team van wetenschappers, boeren en botanisten. Dit team is de hele wereld afgereisd om de meest pure botanische extracten te vinden en speciaal voor u te oogsten. Ontdek daarom de kracht van de etherische oliën van Forever.

MEER INFORMATIE

Persoonlijke Verzorging - Forever Living Products heeft alle voordelen van aloë vera gel gecombineerd met de beste ingrediënten op het gebied van persoonlijke verzorging. Van top tot teen hult ons uitgebreide assortiment van verzorgingsproducten u in pure, gestabiliseerde aloë vera. Gun uzelf het beste en verwen uzelf met onze lijn voor Persoonlijke Verzorging.

MEER INFORMATIE

DE NATUURLIJKE KRACHT VAN FOREVER PRODUCTEN